Διαβάστε:

 • Διαβάστε σήμερα:1. Νέο Ιστολόγιο για τη Γ Τάξη. 2 Βιβλιοδρόμιο, η σελίδα της βιβλιοθήκης μας. 3. Διαχείριση τάξης (Υλικό για εκπαιδευτικούς)4. European School Radio, Το σχολικό ραδιόφωνο 5. Περιηγηθείτε στις νέες μας σελίδες με υλικό που ίσως σας ενδιαφέρει .

  13/6/17

  Ανακοινώσεις
  •       Έλεγχοι Προόδου!!!
  Την Πέμπτη, 15/6 και ώρα 08 .15 π.μ. θα γίνει η απονομή των Απολυτηρίων (αντιγράφων)  στους μαθητές της Στ τάξης και των  Ελέγχων Προόδου στους λοιπούς μαθητές.  Παρακαλούμε για την έγκαιρη και ασφαλή προσέλευση κι αποχώρηση των μαθητών.
  • Αποχαιρετιστήριο Party 2017!!!!
   Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 43ου Δημοτικού σχολείου στα πλαίσια των δράσεών του οργανώνει και φέτος, την Παρασκευή 16/06/2017 και ώρα 20:00 μμ, την καλοκαιρινή εκδήλωση του με σκοπό την διασκέδαση όλων των παιδιών μας αλλά και των γονέων και παράλληλα τον αποχαιρετισμό των παιδιών της έκτης δημοτικού.
   Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα περιλαμβάνει φαγητό με ελεύθερη είσοδο και χρέωση βάση προσωπικής κατανάλωσης του καθένα μας (θα παρευρίσκεται στο χώρο του σχολείου μας η καντίνα του Μανωλιού). Παραδοσιακή κρητική μουσική από τους οργανοπαίχτες Ψαράκη Λευτέρη, Παπουτσάκη Κωνσταντίνο και Ζερβό Μιχάλη. Επίσης, την βραδιά αυτή θα κληρωθούν δυο μεγάλα δώρα: 1. ποδήλατο 2. tablet Το tablet προέρχεται από την ευγενική χορηγία του κύριου Μανουρά Βασίλη, μέλους του συλλόγου μας. 
  Οι κλήροι θα πωλούνται στο κυλικείο του σχολείου μας με την βοήθεια της κυρίας Ερωφίλης. Επιπλέον, κλήροι θα μοιραστούν και την ημέρα που θα είναι το πάρτι μας, από τα μέλη του συλλόγου. 
  Τέλος, θα ακολουθήσει βράβευση των παιδιών που προκρίθηκαν στους αγώνες στίβου και στα παιδιά που συμμετείχαν στην ομάδα της ρομποτικής. 
  Επίσης θα δοθούν και αναμνηστικά δωράκια για τα παιδιά της έκτης δημοτικού. Η παρουσία όλων είναι σημαντική για την ενίσχυση και προώθηση μελλοντικών μας δράσεων.

  Δεν υπάρχουν σχόλια: